top of page
Yazarın fotoğrafıGörüntü Dergi

Ses

Güncelleme tarihi: 1 May 2020

Görüntü yenilendi, hoş geldi.


Aslında yeniden doğdu, henüz emekleme aşamasında. On yılı aşan bir aranın ardından yepyeni bir kadronun hevesli elleriyle ortaya çıktığını düşünecek olursak normal bir durum bu. Bir de devrin değiştiğini hesaba katarsak: Artık basılı bir yayın organı değil mesela, ancak senede bir koleksiyon sayısı yayımlamaya niyeti ve isteği var. Şu günlerde hepimizin evlerine tıkılmasıyla matbu çıkma hayalleri de şimdilik ıskartaya çıkıyor zaten. Olsun, o da bu mecrada kendi sesini keşfetmeye çabalar.


Tıpkı büyük kardeşi gibi Boğaziçi Üniversitesi Sinema Kulübü yönetiminde yol alacak olan bu yeni Görüntü, esasında sinemaya aşık olan, gündemi takip eden ve kalemi güçlü herkesin katkılarına açık olacak. Fikrini hür bir tavırla ortaya koyacak, bu esnada sinema dünyasında olup bitenlerden de geri kalmayacak. İçinden geçtiğimiz ilginç sürece sunulacak en iyi şifanın sanat ve yaratıcı üretim olduğunu adı gibi bilen Görüntü, bir öğrenci kulübünün olduğu kadar fazlasının da sesi olmaya çabalayacak.


O halde bize bu yolculuğunda Görüntü'nün elini gücümüz yettiğince bırakmamak düşüyor. Sanat üstüne düşünen bir adet fazladan blog kimseye zarar vermeyeceği gibi, üstüne yeterince düşünüldüğü takdirde beklemediği noktalara da ulaşabilir. Kim bilir?


Bildiğimiz bir şey var şimdilik: Görüntü yenileniyor, hoş geliyor.



95 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page